Det fina mailet från några läsare som varit i Rom med min bok i högsta hugg gjorde mig på gott humör i en hel dag.

Dessutom fick jag en bra idé: jag ger bort fem exemplar av “Mitt Rom” till fem resenärer som ska till stan den närmaste tiden. I utbyte hoppas jag förstås på respons, synpunkter och gärna lite konstruktiv kritik.

Fyll i när du reser och vilken adress du har i formuläret nedanför, så kommer det en bok på posten. Mitt enda villkor är att jag får ringa upp dig när du kommit hem igen och höra vad du tyckte om boken!

/Eskil

Byline Eskil Pza Popolo 130222_019

[contact-form][contact-field label=’Vad heter du?’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Din e-postadress’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’När reser du – och vad vill du se i Rom?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]