Mitt Rom (2013)

Hösten 2013 publicerades min guidebok till Rom. Den innehåller runt 200 tips om shopping, restauranger, kaféer, barer och sevärdheter i min älsklingsstad sedan många år.

Den finns att köpa lite varstans – till exempel på Bokus och på AdLibris.

Bildresultat för Mitt Rom eskil fagerstromSå här presenterar förlaget Karavan boken:

Rom ligger ständigt i topp som populärt resmål för oss svenskar! Har du kanske redan bockat av de gamla ruinerna och kyrkorna? Är du redo för ett annat Rom där du kan njuta av livet till fullo? Var finns de mysigaste piazzorna, den mest makalösa maten och de trevligaste barerna?

Journalisten och Romkännaren Eskil Fagerström har lagt mycket kärlek och många dagar på att upptäcka och berätta om denna andra sida av den eviga staden. Mitt Rom samlar hans allra bästa tips till Romresenären – just sådana personliga och inspirerande tips som sällan ryms i de vanliga guideböckerna. Eskil Fagerström har stenkoll på favoriterna för matälskare, klädintresserade, kaffefantaster och fotbollsfans. Guiden är rikt illustrerad med nytagna färgfoton, kartor samt författarens egna topplistor.

Här är en film där jag själv berättar om “Mitt Rom”.

http://www.youtube.com/watch?v=-ufQoJ76VPU

1 kommentar

  1. Billy Ehn

    Hej Eskil
    Har läst dina båda böcker om Rom. Väldigt bra, välskrivna, innehållsrika, kul och inspirerande. Min fru och jag har just gjort en blogg om Rom, romarinnor.com Den handlar om berömda kvinnor i staden som vi besöker flera gånger om året. Upplagd som åtta guidade promenader. Ska ner nu igen på söndag för att provgå promenaderna och ta nya bilder.
    Vänlig hälsning
    Billy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *